Idag har det minsann varit en spännande dag på Galleri KVIS, utskicken till pressen gav resultat. Imorse kom Elisabeth Sandberg från Skånska dagbladet för att göra ett reportage om oss KVIS:are. Det resulterade i en fin artikel om 5-årsjubileet, klicka på länken om du vill läsa den

http://www.skanskan.se/article/20120607/SVEDALA/706079878/1021/-/galleri-fyller-fem-ar

Det resulterade också i en artikel om våra inbjudna proffsiga och kreativa konstnärer Anki Lethin, Jasmin Eiman och Oskar Persson

http://www.skanskan.se/article/20120607/SVEDALA/706079876/1021/-/premiar-for-att-stalla-ut-i-svedala

Sen ringde Ulf Sundberg från Sydsvenskan och dem hade inte tid att komma ut och träffa oss. Istället blev det en telefonintervju och just sådant är jag inte helförtjust i eftersom det är så himla svårt att utan förvarning veta hur och vad man ska säga och svara på de frågor som ställs. Självklart kom jag på massor av smarta formuleringar i efterhand om vad jag skulle sagt…. troligtvis blir det bara en liten notis, men all publicitet är bra reklam från galleriet.

och bilden ovan är en sådan där före bild, ni vet när man rättar till glasögonen och förbereder vilken posering man ska ha till fotograferingen…