Just nu är det full aktivitet inför jubileumsutställningen på GALLERI KVIS nu på lördag. Igår, dvs Sveriges nationaldag firade jag genom att ta emot utställarna och organisera hängningen av tavlorna. Känner mig nöjd med resultatet. Målningen ovan heter i periferin och är den största som någonsin visats på KVIS med sina 5×2 meter. den är av en ung Malmökonstnär som heter Oskar Persson.

Väl hemma dekorerade vi hela köket med svenska flaggor som vi sparat sedan Robins studentfest, åt grillat, såg Allsång på Skansen och hade det riktigt ”gottigt”.

Idag kommer Skånska dagbladet till galleriet för att göra ett reportage och det ska minsann bli himla spännande. Tycker sannerligen att vårt galleri och alla de ideella krafter som ligger bakom förtjänar lite uppmärksamhet. Vi bidrar ju faktiskt till att utveckla kulturlivet i Svedala!